Ambachtelijke azijnen Le Paulmier | Normandië, Frankrijk

6.9055.00

Cadeautip! Voor jezelf. (Of iemand anders.)

Le Paulmier is een ambachtelijke azijnfabriek in Pays d’Auge, het hart van Normandië. Hier zet een nieuwe generatie azijnmakers azijn op het voetstuk dat het verdient en werkt hierin nauw samen met de natuur. Ze verrijken hun creaties met spontane flora uit de directe omgeving. Van vlierbloesem en daslook tot eikeltjes, hazelnoot en andere ‘bosvruchten’. Maker Benoît Simottel: “Wat niet van nature uit Normandië komt, is voor mij niet logisch. We produceren 100% natuurlijk en in kleine hoeveelheden om overproductie te voorkomen.” Niet voor niets dat veel Michelin keukens graag met hun producten werken. En wij zelf ook.

Kies uit vlierbloesem, daslook (wilde knoflook), appel met geroosterde kastanje en hazelnoten, perenazijn, een appelbalsamico (5 jaar gerijpt) en een gerookte appelazijn (12 jaar gerijpt).

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Extra informatie

Gewicht N/B