Hoera! De oogst voor 2021 is begonnen!

De jaarlijkse pluk is een bijzonder moment voor onze boeren én voor ons. Kratten vol heerlijke en bijzondere tafelolijven en flessen vol vloeibaar goud arriveren binnenkort weer in Amsterdam… Als eerste op de hoogte? Stay tuned!


Group 24

De allereerste oogst van het jaar: Arbequina Early Harvest 2021

De Arbequina-olijven van Gerard Veá (Lleida, Catalonia) zijn dit jaar extra vroeg geoogst voor een nóg intensere smaak. En dat betekent heel veel plukken, door naar de molen, persen en zo snel mogelijk de fles in. In een fles van 500ml gaan maar liefst 6 kilo olijven. En wat is het weer goed dit jaar: grassig, amandeltonen, klein bittertje en een lekkere peperige finish. So so good! Gelimiteerde opgave, ongefilterd, koudgeperst. Zeker zijn van een fles Early Harvest 2021? Stuur ons een berichtje. 


Group 25

Nieuw begin, nieuwe winkel!

Achter de schermen hebben we hard gewerkt aan een nieuw avontuur: we openen 15 december onze tweede vestiging! Super exciting! Je vindt ons vanaf dan ook op de Overtoom. Een prachtige, open productieruimte, werkplek én winkel. Brian en ik kunnen niet wachten om jullie te ontvangen. We hebben inmiddels de sleutel en het verven is begonnen, alvast een tipje van de sluier… Soon more!  


Olives

& More

Laing’s Nekstraat 31
+31 (0)6 46 751 540
info@olivesandmore.nl
Woe – vrij: 11 – 18 uur
Za: 11 – 17 uur

 

Nieuwe winkel! Vanaf nu vind je ons ook op:
Overtoom 179
1054HG Amsterdam

Wij versturen binnen heel Europa. In Nederland 
gratis bezorgd vanaf €75,-. Wij doen ons best om je aankoop binnen 3 werkdagen te leveren. Vragen? Neem gerust contact op.

 

KvK: 53216148

Btw-nummer: NL850796398B01

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Verzenden en retourneren

Disclaimer

 

Stay tuned!

 

This site is registered on wpml.org as a development site.