Disclaimer 

Dit is de website van Olives & More (Kamer van Koophandel:53216148). Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Olives & More behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail naar info@olivesandmore.nl. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Olives & More accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Olives & More is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden waarnaar eventueel gelinkt wordt vanaf deze site.


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Olives & More.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Olives & More.